Over Baker Perkins

BAKER PERKINS

De apparatuur en services van Baker Perkins verzorgen efficiënte productie en dragen bij aan de winst van veel van ’s werelds meest toonaangevende producenten van levensmiddelen. Wereldwijd vertrouwen topmerken in de brood-, koekjes-, gebak-, snack- en ontbijtgranensectoren op de technologie van Baker Perkins. De kracht van het bedrijf ligt in haar procesdeskundigheid, uitmuntende technologieën, en uitgebreide servicefilosofie, die alle fases beslaat; van ontwerp en fabricage tot installatie, inbedrijfstelling en levenslange ondersteuning.

 

BROOD

De deegmixers en kneedmachines Baker Perkins voor grootschalige bakkerijen van busbrood zijn ontworpen in samenwerking met bakkers, om zo de kwaliteit te maximaliseren en de kosten te minimaliseren. Omdat het innovatieve ontwerp wordt gecombineerd met de nieuwste regeltechniek wordt het deeg voorzichtig gehanteerd, wat resulteert in uitmuntend brood van ongekende consistentie.

 

BISCUIT, COOKIES & CRACKERS

Complete en automatische productie-installaties voor biscuits, koekjes en crackers met onder andere meng-, kneed-, bak-, en room sandwich-technologie. De nieuwste technieken en vakkennis op het gebied van afregeling maximaliseren de prestaties, en maken de machines gemakkelijker te bedienen, te onderhouden en schoon te maken.

 

Zoetwaren

De technieken van het continu koken en het starchless gieten geven naast een uitzonderlijk niveau van betrouwbaarheid en efficiëntie, ook lage productiekosten bij de vervaardiging van unieke, hoogwaardige zoetwaren.

 

SNACKS en CEREALS

De dubbelschroefs extrusie-techniek van Baker Perkins is het hart van de veelzijdige systemen voor het produceren van een breed scala aan hoogwaardige snacks.

Wilt u meer informatie? Wij staan klaar voor uw vragen