Over Baker Perkins

BAKER PERKINS

Wereldwijd vertrouwen multinationals op de technologie van Baker Perkins. De kracht van het bedrijf ligt in haar procesdeskundigheid, uitmuntende technologieën, en uitgebreide servicefilosofie, die alle fases beslaat; van ontwerp en fabricage tot installatie, inbedrijfstelling en levenslange ondersteuning.

 

BROOD

De deegmixers en opmaakmachines voor industriële bakkerijen zijn ontworpen om de kwaliteit te maximaliseren en de kosten te minimaliseren. Innovatieve ontwerp gecombineerd met de nieuwste regeltechniek.

 

BISCUIT, COOKIES & CRACKERS

Complete en automatische productie-installaties voor biscuits, koekjes en crackers met onder andere meng-, kneed-, bak-, en room sandwich-technologie. De nieuwste technieken en vakkennis maximaliseren de prestaties, en maken de machines eenvoudig te bedienen, te onderhouden en schoon te maken.

 

Zoetwaren

Continu koken en het starchless gieten geven naast een uitzonderlijk niveau van betrouwbaarheid en efficiëntie, ook lage productiekosten bij de vervaardiging van unieke, hoogwaardige zoetwaren.

 

SNACKS en CEREALS

De dubbelschroefs extrusie-techniek van Baker Perkins is het hart van de veelzijdige systemen voor het produceren van een breed scala aan hoogwaardige snacks.

TVP

High Moisture Cooking extrusie en koeling voor TVP producten.

 

INDUSTRIAL EXTRUSION:

Dubbelschroefs extruders voor oa: powder coating en plastics.

Wilt u meer informatie? Wij staan klaar voor uw vragen